У роботі Приват24 стався масовий збій: що відомо

Фото: Кореспондент | У роботі Приват24 стався масштабний збій

За інформацією клієнтів мобільного банкінгу, програма перестала в один момент відкриватися і користувачі бачать лише “нескінченне завантаження”.

Related video

У роботі програми Приват24 від ПриватБанку стався масштабний збій. Надвечір середи, 31 травня клієнти втратили доступ до облікового запису.

У коментарях під публікаціями фінансової установи у соціальній мережі Facebook українці почали писати про проблему. Програма раптово перестала відкриватися і йде “нескінченне завантаження”, після чого додаток закривається, про що повідомили користувачі мережі.

У роботі Приват24 стався масштабний збій Фото: Скриншот

У роботі Приват24 стався масштабний збій Фото: Фокус

Яка саме причина у збою – поки що невідомо. Також невідомо коли робота програми стабілізується. Представники ПриватБанку не прокоментували інцидент на момент публікації матеріалу.

Нова функція ПриватБанку проти шахраїв: що відомо

Клієнтам фінансової установи запропонували розпочати боротьбу проти зловмисників. Для цього до програми “Приват24”, яка зараз не працює, була додана функція “Повідомити про шахрайство”. У цьому розділі клієнти з’являться можливість розповісти про злочинця, який намагався викрасти ваші дані.

Для цього потрібно зробити наступні кроки:

  • у меню “Комунікації” натиснути на кнопку “Повідомити про шахрайство”;
  • залишити номер телефону, з якого вам дзвонив шахрай та натиснути кнопку “Перевірити”. Якщо номер не належить банку, з’являється функція “Контактували з шахраєм”;
  • вибираєте ситуацію, яка з вами сталася;
  • залишаєте дані, а також обираєте карту, за якою ви повідомили інформацію шахраям і детальніше описуєте ситуацію.

“Найкращий спосіб уберегтися від шахраїв — бути уважним до персональних даних і не повідомляти їх третім особам. Тим більше через відкриті джерела та невідомі сайти”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 травня у ПриватБанку пояснили, як банки блокуватимуть гроші боржників.

29 квітня у роботі ПриватБанку також стався масштабний збій. Клієнти масово скаржилися на проблеми при зарахуванні грошей на банківську картку, а також при знятті готівки у банкоматах.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *