З поліції звільнили підполковника, який влаштував скандал у ресторані в Києві

Фото: Фото: Gettyimages | Ресторан. Ілюстративне фото

У Національній поліції поведінку працівника підрозділу Департаменту стратегічних розслідувань НПУ Віталія Манасяна в одному з ресторанів Києва розцінили як неетичну.

Related video

Через скандал, який виник через зарезервований столик у київському ресторані GoodWine, з поліції звільнили підполковника Віталія Манасяна, який його влаштував. Про це повідомили “Укрінформу” у Нацполіції.

У Національній поліції поведінку працівника підрозділу Департаменту стратегічних розслідувань НПУ Віталія Манасяна в одному з ресторанів Києва розцінили як неетичну, його звільнено зі служби.

“На підставі інформації, викладеної у дописі в соціальній мережі, та після спілкуванням з адміністрацією закладу й свідками конфлікту за погодженням з головою Нацполіції Іваном Вигівським керівництвом ДСР прийняте рішення про звільнення цього оперуповноваженого”, — сказала речниця Нацполіції Олена Бережна.

Скандал із зарезервованим столиком

21 квітня стало відомо, що в ресторані GoodWine в Києві відбувся скандал між підприємцем Максимом Шкілем, який зарезервував столик, та співробітником Нацполіції. Правоохоронець зі своєю супутницею погрожував чоловіку та відмовлявся поступитися місцем. Гість нахамив дівчатам-офіціанткам, які вказали, що столик зарезервовано

“Попри те, що стояв резерв, ми підійшли і ввічливо пояснили, що стіл заброньовано. На що матом почули – “вы две дуры, здесь сидеть буду я”. Після чого відвідувач резерву відкинув і сів за стіл”, — розповіли працівниці закладу.

Далі чоловік накинувся з образами й на підприємця, який зарезервував столик.

“Після того як з даним “гостем” ресторану переговорили, він почав розповідати, що не встане і окреслив перспективу, що зі мною буде. Коли люди за сусіднім столом почали критично обговорювати поведінку цього відвідувача, дівчина, яка сиділа з ним каже: “Вы даже не представляете, кто мы. Розмова закінчилась тим, що нам всім було змальовано наше майбутнє і пара з погрозами пішла”, – повідомив Максим Шкіль.

Згодом пара покинула заклад, погрожуючи відвідувачам.

“Виявляється, що працівник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України – Манасян Віталій. Можу сказати одне — що це приклад ганьби високого звання поліцейський, і таким працівникам не має бути місця в системі правопорядку. А дівчат з “Гудвайн” точно ніхто в обіду не дасть”, – заявив Максим Шкіль.

Працівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Манасян Віталій

Нагадаємо, що в Японії відмовили шеф-кухарю та ресторатору Євгену Клопотенку у відкритті українського ресторану через борщ, оскільки вважають цю страву російською.

25 березня повідомлялося, що у Києві під час ракетної атаки балістичними ракетами жителька столиці Катерина Смачило намагалася потрапити до укриття елітного готелю. Її не пустили.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *