За третім колом: на Київщині вчергове намагалися відремонтувати дорогу за 5,2 млн грн

Фото: Укравтодор | На Київщині вчергове намагалися відремонтувати одну дорогу

За інформацією БЕБ, сільська рада вирішила провести ще один ремонт дороги попри те, що ділянку вже ремонтували раніше та виділили на це понад 20 млн грн.

Related video

На Київщині посадовці однієї з сільських рад намагалися втретє провести ремонт дороги, яку вже ремонтували в попередні роки. Про це повідомляють у Бюро економічної безпеки (БЕБ).

Зазначається, що дорогу мали ремонтувати в Бучанському районі Київщини. Для проведення робіт посадовці однієї із сільрад опублікували тендер. На роботи вони планували виділити 5,2 грн.

Утім, під час перевірки працівники БЕБ виявили, що на цьому відрізку дороги вже проводили капітальний ремонт у попередні роки. У 2021 році на роботи виділили 13,9 млн грн, а у 2021 — 6,5 млн грн.

“Водночас гарантійний строк експлуатації за попередніми договорами ще не вийшов”, — ідеться в повідомленні.

Зазначається, що БЕБ звернулося до сільської ради з рекомендаціями переглянути своє рішення щодо проведення робіт, і тендер був скасований.

Нагадаємо, на початку серпня в мережі повідомляли, що в Закарпатській області планують виділити майже 600 млн грн на ремонт дороги. Українського підприємця, який опублікував інформацію про можливі роботи, обурило це, адже, на його думку, такі витрати не потрібні під час війни.

Також у вересні у Львові провели тендер на реконструкцію вулиці, яку ремонтували декількома роками раніше. Тоді в місцевій мерії заявляли, що не стануть укладати договір, однак місто ще має розрахуватися за раніше проведені роботи.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *