Поліція Лос-Анджелеса підтвердила проведення розслідування щодо смерті Меттью Перрі

Поліція Лос-Анджелеса підтвердила проведення розслідування щодо смерті Меттью Перрі 22.05.2024 11:02 Укрінформ Департамент поліції Лос-Анджелеса підтвердив, що за фактом смерті актора Меттью Перрі від отруєння кетаміном проводиться кримінальне розслідування.

Про це повідомляє ВВС, передає Укрінформ.

У заяві для ЗМІ Департамент поліції Лос-Анджелеса заявив, що співпрацює з Агентством з боротьби з наркотиками та Службою поштової інспекції США у розслідуванні смерті 54-річного актора.

Слідство з'ясовуватиме, як актор отримав анестетик кетамін.

Утоплення також було названо одним із факторів, що спричинили смерть: він знепритомнів, що ймовірно спричинило "занурення у ванну".

Відомо, що на момент смерті Перрі приймав кетамін від депресії та тривоги під наглядом лікаря. У звіті зазначається, що востаннє йому призначили препарат за півтора тижня до смерті.

На піку своєї слави Перрі боровся із залежністю від знеболювальних та алкоголю, неодноразово лікувався у реабілітаційних клініках.

У 2016 році він розповів у інтерв'ю, що не пам'ятає три роки зйомок у серіалі «Друзі» через алкоголь і наркотики.

Як повідомляв Укрінформ, 28 жовтня 2023 року у віці 54 років помер актор Метью Перрі, широко відомий за роллю Чендлера Бінга в американському серіалі «Друзі». Актора знайшли мертвим у джакузі власного будинку.

У грудні того ж року стало відомо, що смерть зірки настала внаслідок дії сильного заспокійливого препарату кетаміну. Серед чинників, які сприяли смерті актора, також названо ішемічну хворобу серця, вплив препарату бупренорфіну, який використовують для лікування розладів, пов'язаних із вживанням опіоїдів, та утоплення.

Фото: GETTY IMAGES

Смерть Актор Перрі Розслідування

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *