Warner Music Group створить біографічний фільм про Едіт Піаф

Warner Music Group створить біографічний фільм про Едіт Піаф 15.11.2023 17:42 Укрінформ Команія Warner Music Group оголосила про зйомки байопіку, присвяченого французькій естрадній іконі Едіт Піаф, яка померла у 1963 році.

Фільм буде значною мірою створений за допомогою програмного забезпечення зі штучним інтелектом, повідомляє Укрінформ з посиланням на Le Figaro.

"Під час створення фільму ми постійно запитували себе: "Якби Едіт все ще була з нами, що б вона хотіла донести до молодих поколінь?" Її історія – це історія неймовірної стійкості, подолання труднощів та ігнорування соціальних норм заради досягнення величі – і вона є такою ж актуальною зараз, як і тоді", – пояснює у пресрелізі французька режисерка Жюлі Вейль, яка написала сценарій до стрічки "Едіт" у співавторстві з Жилем Марліаком.

"Технологія запропонує сучасний підхід до цієї історії. А завдяки включенню архівних записів концертів, знятих вистав та інтерв'ю, глядачі зможуть насолодитися свіжим поглядом на ключові моменти життя Едіт Піаф», – повідомляє Warner.

"Едіт " простежить життя і долю співачки з 20-х до 60-х років, між Нью-Йорком і Парижем. Дату виходу фільму на екрани поки що не оголошено. Для відтворення голосу та зовнішності Едіт Піаф у майбутньому фільмі технологія ШІ "навчалась" на сотнях уривках відео та зображень. Warner також пообіцяла, що у фільмі лунатимуть оригінальні записи деяких з найпопулярніших пісень.

Перше штучне зображення Едіт Піаф, створене під час робочих сесій, поширили в мережі Х деякі журналісти.

Нагадаємо, Едіт Піаф – одна з найвидатніших французьких артисток усіх часів і народів, є джерелом гордості для французів. Цього року виповнюється 60 років з дня смерті виконавиці. Музика Едіт Піаф досі жива, а деякі хіти, такі як " Non, je ne regrette rien " та " La Vie en rose " набирють сотні мільйонів прослуховувань на стрімінгових музичних сервісах.

Як повідомлялось, штучний інтелект на початку листопада повернув до життя легендарних "Бітлз", ШІ дозволив виділити голос Леннона і змішати його з записами інших музикантів, включаючи Джорджа Гаррісона, зробленими перед його смертю в 2001 році. Таким чином було випущено трек Now and Then, який схвалили двоє живих учасників гурту – Пол Маккартні та Рінго Старр.

Фото із соцмереж

Музика фільм

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *