У Бердичеві відбулася прем’єра вистави про письменника Джозефа Конрада

У Бердичеві відбулася прем’єра вистави про письменника Джозефа Конрада Фото 03.06.2024 16:27 Укрінформ У театрі Бердичева на Житомирщині відбулася прем’єра вистави «Привідкрита завіса», яку присвятили письменнику Джозефу Конраду.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Бердичівська міськрада.

Прем’єра вистави про письменника Джозефа Конрада у Бердичеві / Фото: berdychiv-rada.gov.ua

«З нагоди 100-х роковин із дня смерті класика світової літератури на сцені бердичівського Театру на Європейській відбулася прем’єра вистави «Привідкрита завіса». Заглянути у світ уславленого письменника, познайомитися ближче з його творами і з ним самим глядачам запропонували артисти театральної студії Notes de Vita, що діє при БО «Кармель» та Костелі Босих кармелітів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Джозефу Конраду у Бердичеві також присвятили художній конкурс дитячого малюнка «Морські кольори та людські долі». Усі роботи конкурсантів передадуть до Музею Джозефа Конрада в Бердичеві.

Джозеф Конрад – англійський письменник, який народився в селі Терехове Бердичівського району. У селі Терехове функціонує музей Джозефа Конрада, а також йому присвячений музей на базі монастиря босих кармелітів у Бердичеві.

Британія Театр Бердичів Вистава Житомирщина Письменник

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *