У Львові відбулася презентація книги «Моя війна», написаної журналістами

У Львові відбулася презентація книги «Моя війна», написаної журналістами Фото 08.10.2023 16:11 Укрінформ У межах 30-го Bookforum у Львові відбулася презентація книги «Моя війна», до створення якої долучилося 16 журналістів, які з місця подій, із ризиком для життя, розповідають про жахіття війни в Україні та специфіку своєї роботи.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це була спочатку моя ідея видати таку книжку. В ній позиція, як на мене, передової частини журналістського цеху. Мені дуже приємно, що ця книга вийшла українською, і я впевнений, що ми підготуємо видання ще англійською для того, щоб її змогли прочитати не тільки в Україні», – сказав директор видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький.

Упорядницею книги стала журналістка, воєнкор, ексзаступниця міністра інформполітики Тетяна Попова, яка наголосила, що ця книга про те, що відбувається в житті кожного з початком війни.

«Це був мій перший документальний досвід, але головне, що люди, які долучилися до написання есе для цієї книги, хочуть розповідати про те, що в нас відбувається на фронті», – зазначила Попова.

У Львові відбулася презентація книги «Моя війна», написаної журналістами / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *