У США опублікують роман Оксани Луцишиної Love Life

У США опублікують роман Оксани Луцишиної Love Life 22.06.2024 17:17 Укрінформ Книга української письменниці Оксани Луцишиної під назвою Love Life («Любовне життя») вийде у серії Українського наукового інституту Гарвардського університету.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у дописі на сторінці університету у Фейсбуці.

Нову книгу Луцишиної англійською мовою перекладе Ніна Мюррей.

«Сповнена містичних алюзій, Love Life – це захоплююча історія самопізнання серед складнощів адаптації до нового життя», – йдеться в анотації твору.

Там зазначається, що другий роман Луцишиної розповідає про українську іммігрантку Йору, яка прибула до Сполучених Штатів. На новому місці дівчина зав’язує роман зі своїм знайомим Себастьяном, який припускає, що між ними існує глибокий зв’язок. Однак стосунки героїв завершуються, занурюючи Йору у період відчаю та горя.

«Твори Луцишиної не лише висвітлюють особисту боротьбу, з якою стикаються її герої, а й слугують гострою критикою ширших суспільних норм, що увінчує гендерну рівність», – сказала про нову книгу редакторка і перекладачка Кейт Цуркан.

Вона додала, що роман Love Life заглиблюється у теми самопізнання, оскільки її головна героїня переживає розбите серце та виклики початку нового життя в іншій країні.

Як повідомляв Укрінформ, 11 березня в Лондоні в Oxford and Cambridge club під час Вечора подяки волонтерам відбулась презентація книги британсько-української письменниці Анни Шевченко «Навколо війни через 20 історій» (Around the war in twenty stories).

Фото: Oksana Lutsyshyna/Фейсбук

Книги Література США Роман

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *