Авіакатастрофа в США – біля гольф-клубу Трампа затонув літак Piper Cherokee Six

Фото: Sky News | Дональд Трамп

Після вимушеної посадки пілот і його собака випливли на берег і не постраждали. За даними пожежної служби округу Лос-Анджелеса, їх зустріли представники влади.

Related video

Біля поля для гольфу, що належить Дональду Трампу, цивільний літак здійснив аварійну посадку. Літак, що прямував рейсом із Санта-Моніки в Лонг-Біч, приземлився в неділю в Тихому океані недалеко від Оушен-Трейл-Драйв у районі Ранчо-Палос-Вердес в окрузі Лос-Анджелеса. Про це пише Newsweek.

Цей район розташований недалеко від Національного гольф-клубу Трампа в Лос-Анджелесі, одного з гольф-клубів, що належать 45-му президенту Сполучених Штатів.

Після вимушеної посадки пілот і його собака випливли на берег та не постраждали. Повідомлення про катастрофу надійшло приблизно о 17:20 за місцевим часом, повідомили в департаменті шерифа округу Лос-Анджелес.

Підрозділ Air Rescue 5 департаменту шерифа Лос-Анджелеса висаджує тактичних медиків після аварії невеликого літака Ранчо-Полос-Вердес (Каліфорнія)

Підрозділ Air Rescue 5 департаменту шерифа Лос-Анджелеса

Підрозділ Air Rescue 5 департаменту шерифа Лос-Анджелеса

Наразі невідомі причини, через які в літака відмовив двигун. За словами начальника окружної пожежної охорони Бернарда Пітерса, ідеться про одномоторний Piper Cherokee Six, який затонув в океані.

Едвард Ворго, представник Берегової охорони США, повідомив, що на борту перебувала одна людина із собакою.

“Обидва змогли безпечно виплисти”, — пояснив він.

Події біля об’єктів Трампа

Події траплялися поруч із активами Трампа й раніше. На початку цього місяця поруч із Національним гольф-клубом у Бедмінстері, що в штаті Нью-Джерсі, стався землетрус магнітудою 4,8 бала.

За даними Геологічної служби США, епіцентр був біля станції Вайтгаус у Нью-Джерсі, недалеко від поля для гольфу колишнього президента. За словами влади Нью-Йорка, жертв або “повідомлень про серйозні збитки” не було.

За деякими даними, у листопаді минулого року недалеко від узбережжя біля готелю Трампа на Гавайському острові кілька разів бачили акул.

Нагадаємо, що Дональд Трамп розповів, як було можливо уникнути атаки на Ізраїль.

Також повідомлялося, що Трамп підтримав виділення допомоги Україні від США, але тільки у формі кредитів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *