Будинок мрії у кабіні пілота: батько і син збудували мінідім з фюзеляжу літака (фото)

Компактний будинок має 130 квадратних футів внутрішнього простору

На перетворення кабіни літака в мінібудинок родина витратила 6 тижнів. Компактний будинок має 130 квадратних футів внутрішнього простору.

Related video

В Австралії батько і син побудували крихітний дім із утилізованої кабіни літака. Його обладнали балконом, вбиральнею та сонячними панелями. Зараз мінідім продають за 29 000 фунтів стерлінгів. Про незвичний трейлер пише видання The Sun.

Так, команда The Tiny House Guys, як охрестили себе батько і син, витратили 6 тижнів на те, щоб перетворити фюзеляж турбогвинтового літака Dash 8 на мінібудинок. До кабіни прикріпили циліндричну плоску частину і додали сонячні панелі та навіть вбудували ванну кімнату з душем.

Будинок-каюту пізніше обладнали мінікухнею та простором для зберігання речей.

Хлопці з Tiny House прибрали сидіння, зберегли головні двері, робоче вікно запасного виходу, а також основну форму.

В будинку встановили розсувні двері, металеві сходи, балкон і залишили ілюмінатори.

Компактний мінідім має 130 квадратних футів внутрішнього простору. Тепер маленький будинок продають за 29 000 фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, що у США дівчина придбала списаний літак Boeing 777-200 і перетворила його на екобудинок із “секретною” кімнатою.

Раніше повідомлялося, що американець витратив $20 тисяч на будку для свого собаки. У “будинку мрії” є мініхолодильник, спальня та телевізор, де транслюються тільки кліпи з білками.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *