Їхали з України: в РФ пенсіонер протаранив автобус із десятком військових, є поранені (відео)

Фото: Astra | У Росії пенсіонер врізався в автобус із російськими окупантами

За інформацією російських журналістів, 69-річний місцевий житель виїхав на зустрічну смугу і врізався у військовий автобус. Машина цивільного вибухнула.

Related video

У Росії пенсіонер зіткнувся з автобусом, що перевозив 32 військовослужбовців, включно з контрактниками і мобілізованими з війни в Україні. Інцидент стався в Россошанському районі Воронезької області, повідомляє російське медіа ASTRA.

За інформацією росЗМІ, автобус зіткнувся з автомобілем “Волга”, який виїхав на зустрічну смугу. Унаслідок зіткнення автомобіль вибухнув, а водій, 69-річний житель села Попівка, загинув на місці. Автобус, що перевозив військових, перекинувся і впав у кювет.

Розсошанський район на карті Росії Фото: Google Maps

Кадри вибуху опублікувала місцева жителька, будинок якої розташований уздовж дороги. Від вибуху від машини відлетів автомобільний номер і потрапив на її подвір’я.

Унаслідок аварії постраждали 9 військовослужбовців, яких було госпіталізовано. Водії “Башавтотрансу”, які керували автобусом, не постраждали.

Важливо "Згоріло все": у Воронежі спалахнув електромеханічний завод "ЭНИКмаш-В" (фото, відео)

За даними російського медіа, військових везли з України до Уфи.

Нагадаємо, 4 травня стало відомо, що в Бєлгород упала керована авіаційна бомба, яку росіяни запускали по Харкову. Снаряд упав на житловий сектор, загорівся приватний будинок.

Раніше, 18 квітня, бійці “Російського Добровольчого Корпусу” після рейдів у Бєлгородській області анонсували нові операції, внаслідок яких російське керівництво буде змушене відкрити ще один фронт.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *