«Це тизер майбутнього»: Жорін із 3 ОШБр прокоментував стрілянину в Дагестані

Фото: ТАСС | Перестрілка в Махачкалі

За словами офіцера ЗСУ Максима Жоріна, Росії доведеться пережити громадянську війну, а Україна повинна цьому посприяти в міру своїх можливостей.

Related video

Те, що сталося в Дагестані 23 червня — це тизер майбутнього Росії. Так, країна приречена пережити громадянську війну. Про це у себе в Telegram написав заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

За його словами, території, на яких перебуває велика кількість ворогуючих світоглядів та ідеологія тероризму разом із “терпильністю”, рано чи пізно приречені пережити громадянську війну і розвалитися.

“Ми в межах своїх можливостей повинні цьому сприяти — щоб прискорити ці процеси”, — написав він.

Жорін також зазначив, що не вірить у те, що росіяни зможуть масово “піднятися з колін” і почати боротьбу за свою свободу, адже вони такі цінності все одно не розуміють.

Максим Жорін про стрілянину в Дагестані Фото: Скриншот

Раніше повідомлялося, що до атаки на синагогу, церкву і правоохоронців у Дагестані 23 червня може бути причетним північнокавказьке відділення Ісламської Держави “Вілаят Кавказ”. Аналітики ISW писали, що активна фаза оперативно-бойових заходів завершилася, влада заявляє про контроль над ситуацією. На місці зіткнень працюють вибухотехніки, вилучено стрілецьку зброю і боєприпаси, порушено кримінальну справу за статтею теракт. За даними влади, понад 15 правоохоронців дістали несумісні з життям поранення під час стрілянини.

Також експерти розповіли ” Фокусу”, що серія нападів у Дагестані 23 червня показує безпорадність спецслужб: усі вони залучені в російсько-українську війну. Підрозділи по боротьбі з тероризмом забули про загрозу радикального ісламізму на Кавказі. Поступова дестабілізація Росії збільшить кількість подібних випадків.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *