Кремль опублікував свіжі фото з Путіним після чуток про проблеми зі здоров’ям

Фото: Sky News | Свіже фото Путіна, опубліковане Кремлем

Після повідомлень про те, що на минулих вихідних Путін нібито переніс серцевий напад, з’явилися його свіжі фотографії. У Кремлі назвали публікації черговою фейковою історією.

Related video

Пресслужба Кремля опублікувала фотографії президента РФ Володимира Путіна на тлі чуток про його погане самопочуття. Про це повідомляє Sky News.

Після того, як днями поширилася непідтверджена інформація про те, що в неділю ввечері Путін нібито переніс серцевий напад, з’явилися його свіжі фотографії.

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков назвав публікації в мережі черговою фейковою історією, відповідаючи на запитання щодо непідтвердженої інформації, яка з’явилася в російських Telegram-каналах і яку передрукували деякі західні ЗМІ.

Свіже фото Путіна, опубліковане Кремлем

У понеділок, 23 жовтня, у Telegram-каналі, який публікує непідтверджені відомості, з’явився пост про те, що Путін нібито переніс серцевий напад і його реанімували медики.

Повідомлялося, що голова Кремля був під крапельницями, а його обов’язки взяв на себе двійник, який поговорив із президентом Бразилії Луїсом Інасіо Лулою да Сілвою.

Нагадаємо, що в серпні ЗМІ писали про те, що Путін нібито віддав наказ підірвати ЗАЕС, тиражуючи непідтверджене повідомлення російського Telegram-каналу, який, імовірно, веде колишній професор МДІМВ Валерій Соловей.

Також повідомлялося, що ЗМІ розповіли, чи є у Путіна двійники, оскільки він “дуже швидко пересувається по РФ як для людини, яка не користується комерційними рейсами.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *