Лікувалася анаболіками від похмілля: у Китаї померла відома російська інфлюенсерка (фото)

Фото: Скриншот TikTok | У росіянки були десятки тисяч підписників у TikTok

За словами журналістів, історія знайомства росіянки з китайцем стала вірусною, жінка була відома як Russian Nana. Минулого року вона приїхала в провінцію Гуйчжоу на навчання та залишилася.

Related video

Російська інфлюенсерка Russian Nana померла після того, як прийняла знеболювальні від сильного похмілля. 31-річна жінка 38 днів провела в комі, перш ніж померла минулої неділі, 5 травня. Про це повідомляє китайське видання Sine.

Нана жила в Китаї зі своїм чоловіком-татуювальником Ваном Тао в Китаї у провінції Гуйчжоу, куди переїхала минулого року на навчання. Історія знайомства росіянки з китайцем стала вірусною, жінка була відома як “Російська Нана” (Russian Nana).

У росіянки було понад 60 тисяч підписників у TikTok

У неї було понад 60 000 фоловерів і 424 000 лайків у Douyin, китайській версії TikTok. Повідомляється, що Нана “підкорила безліч шанувальників” своєю милою, свіжою та кумедною особистістю.

Росіянка з китайським татуювальником

27 березня пара пішла випити з друзями, але ввечері того ж дня жінці стало погано. Відчувши початок важкого похмілля, вона, як повідомляється, вирішила прийняти знеболювальне та полежати. Але пізніше її терміново доправили в лікарню, оскільки вона була без свідомості.

Як повідомляє китайське видання, коли інфлюенсерка перебувала в комі, Ван Тао ділився в мережі історіями свого кохання та молився за її одужання.

Російська інфлюенсерка

Російська інфлюенсерка

За даними NeedToKnow, Нана впала в кому та померла через 38 днів. Убитий горем Тао повідомив про смерть у короткому відео на Douyin минулого понеділка.

Він виклав фотографії дівчини в лікарні з повідомленням: “Нана покинула нас назавжди”.

Невідомо, чи проводитиме влада КНР розслідування, немає також відомостей про те, якими ліками вона лікувалася.

Російська інфлюенсерка

Лікарі можуть призначати сильнодійні знеболювальні на основі опіоїдів для зняття помірного або сильного болю. Водночас вони мають низку побічних ефектів. Автори публікації припускають, що під “похміллям” загиблої жінки ховалися серйозніші проблеми зі здоров’ям.

Нагадаємо, що інфлюенсерка показала зуби за 2 тисячі доларів, але аудиторія їх не оцінила належним чином.

Також повідомлялося, що росіянка позбулася своїх “найбільших” у світі брів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *