Заяву від сім’ї не прийняли: у Бєлгородській області «ветеран СВО» зґвалтував підлітка, — ЗМІ

Фото: Соцмережi | Рецидивіст Олексій Гончар-Биш, який зґвалтував підлітка в Бєлгородській області

До того, як вирушити на війну в Україну, чоловік відбував строки за вбивство та зґвалтування. Після нового злочину він знову поїде на війну, пишуть місцеві журналісти.

Related video

У селищі Прохорівка в Бєлгородській області місцеві жителі заявили, що їхнього 15-річного сина зґвалтував учасник війни в Україні, який раніше відбував терміни за вбивство та зґвалтування. Про це повідомляє російське медіа ASTRA з покликанням на адвоката Володимира Сазонова.

Сазонов зазначає, що інцидент стався 20 квітня: 33-річний Олексій Гончар-Биш побив 15-річного хлопчика ногами та зґвалтував його, погрожуючи вбити. Також “ветеран СВО” погрожував пістолетом батькові підлітка. І під час акту насильства були присутні ще двоє неповнолітніх дітей.

Рецидивіст Олексій Гончар-Биш, який зґвалтував підлітка в Бєлгородській області Фото: Соцмережi

Наступного дня після події батьки потерпілого написали заяву в поліцію.

“Олексій Г. знущався з мого сина у збоченій формі, побив його, намагався засунути в багажник машини та погрожував відрізати вухо. Також неодноразово погрожував мені та моєму синові табельною зброєю. Я боюся за життя свого неповнолітнього сина та своє”, — ішлося в заяві батька.

Адвокат зазначає, що Гончара-Биша не затримали й обшук у нього не проводили. Він залишається на свободі.

Раніше Гончар-Биш відсидів загалом 15 років. У 2008 його відправили в колонію за зґвалтування, у 2012 він звільнився, а через рік знову сів — уже за вбивство. Вийшовши з колонії, чоловік вирушив на війну в Україну.

Рецидивіст Олексій Гончар-Биш, який зґвалтував підлітка в Бєлгородській області Фото: Соцмережi

“Оскільки він рецидивіст, це вкрай небезпечно. Маючи можливість відправитися на СВО, такі, як він, вважають, що можуть уникнути відповідальності”, — каже адвокат. За його словами, у Бєлгородському УМВС заявили, що справу передадуть до Слідчого комітету Росії, але там повідомили, що це “не в їхній компетенції”, і повернули справу назад.

Водночас рецидивіст заявив, що знову збирається на війну в Україну 10 травня. Судячи з його соцмереж, у нього є дружина та неповнолітній син.

Нагадаємо, на окупованій частині Луганської області російський окупант зґвалтував і вбив 17-річну дівчину. Анастасія В. зникла в окупованих Ровеньках, її тіло знайшли в селищі Дзержинський 4 травня. Злочин скоїв 33-річний військовослужбовець ЗС РФ із Володимирської області.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *