Лукашенко наказав знайти нафту в Білорусі

Фото: Getty Images | Олександр Лукашенко

За словами політика, він не вірить, що на території Республіки Білорусь немає великих обсягів нафти. У цій галузі в країні працює одна компанія, хоча потрібна конкуренція.

Related video

Білоруський політик Олександр Лукашенко наказав новому міністру природних ресурсів і охорони навколишнього середовища Сергію Масляку знайти в Білорусі нафту. Про це повідомляє інформаційне агентство БЕЛТА.

Повідомляють, що таке завдання Лукашенко поставив Масляку в день призначення.

“Що стосується Міністерства природних ресурсів та охорони довкілля, ми нещодавно провели серйозну нараду в цьому плані. Скажу прямо: треба копати і шукати. Крім цього, треба, щоб ти змусив усіх у цьому напрямку працювати”, — сказав Лукашенко.

За його словами, він не вірить, що на території Республіки Білорусь немає великих обсягів нафти.

“Ось якщо хоч якоюсь мірою вирішиш це завдання — цей пам’ятник можна ставити в будь-якому місці”, — сказав він.

Політик зазначив, що в Білорусі більш-менш розвідали родовища мінеральних добрив. За його словами, у країні в галузі розвідки та видобутку нафти працює тільки одна компанія, а має бути конкуренція.

“Не ми придумали — конкуренція має бути. Треба більше думок, більше вражень та інше”, — сказав Лукашенко.

Нагадаємо, Лукашенко пояснив, чому Білорусь не вступає у війну проти України. Він оцінив кількість українських сил на ділянці білоруського кордону в 120 тисяч військових.

Також білоруський політик заявив, що глава Кремля Володимир Путін не підпише “мирний” договір із президентом України Володимиром Зеленським після 20 травня. За словами Лукашенка, російський президент не захоче підписувати договір із президентом, у якого нібито закінчаться повноваження.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *