Напад на Андрія Чібіса — у Росії чоловік ножем у живіт штрикнув губернатора

Фото: Відкриті джерела | Андрій Чибіс, губернатор Мурманської області Росії

За даними російських ЗМІ, під час затримання співробітники Росгвардії поранили нападника в ногу. Ним виявився 42-річний чоловік, який працює на РЖД. Сам губернатор Мурманської області Андрій Чибіс перебуває в операційній.

Related video

У російському місті Апатити 42-річний чоловік напав із ножем на губернатора Мурманської області Андрія Чибіса і поранив його в живіт. Про це повідомляє агенція ТАСС.

За даними пресслужби губернатора, нападника затримали, а сам губернатор перебуває в операційній.

Місцеві жителі повідомили, що після зустрічі з населенням у місті Апатити, біля Палацу культури “Строитель” до губернатора підбіг чоловік і напав на нього з ножем. Після цього він був затриманий.

Андрія Чибіса госпіталізували Фото: Соцмережi

За версією російського медіа Readovka, нападником виявився 42-річний Олександр Биданов. Під час затримання співробітники Росгвардії його поранили в ногу. Чоловік розповів, що мотивом злочину нібито став “внутрішній голос”.

Нападник Олександр Биданов Фото: Соцмережi

За даними російського медіа “Важные истории” Він живе в Апатитах і працює монтером шляхів на Мурманській дистанції РЖД. Поліцейські раніше затримували його з формулюванням “заподіяння шкоди здоров’ю”.

Наразі Андрій Чибіс перебуває в Апатитсько-Кировській центральній міській лікарні, згідно з інформацією від агентства “Інтерфакс”.

Андрія Чибіса призначили губернатором Мурманської області у вересні 2019 року.

Нагадаємо, 28 березня стало відомо, що працівник ТЦК і СП, якого в Нововолинську під час виконання службових обов’язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *