Не міг платити за житло: хлопець живе і працює в покинутій початковій школі (фото)

Фото: Daily Star | Макс Армфілд живе і працює в початковій школі на півдні Лондона

Макс Армфілд живе і працює в початковій школі на півдні Лондона після того, як цілу вічність боровся за житло на столичному ринку нерухомості.

Related video

24-річний Макс Армфілд став одним із приблизно 20 осіб, які живуть у колишній школі. Хлопець із Лондона зумів переобладнати одну зі старих класних кімнат на будинок і робоче місце для себе. Про це пише Daily Star.

Музикант, який бореться з високими цінами на оренду житла в столиці Англії, розповів, що йому вдалося почати легально жити в покинутій початковій школі.

“Іноді це, звісно, доволі дивно, тому що всі туалети та раковини стоять на рівні колін, тому що раніше це була початкова школа. Це єдине місце в Лондоні, де я зміг обладнати студію, а хлопець у сусідній кімнаті вирвав усі мостини, щоб створити простір для фотозйомки”, — сказав він у своєму ролику, який він виклав в TikTok.

На відео видно, що коридори все ще завалені книжками та оголошеннями, а на дитячому майданчику, на який можуть заходити мешканці будівлі, все ще видно сліди, залишені дітьми після ігор.

У кімнаті Макса є великий диван, телевізор, стільці, дві гітари та стіл із комп'ютером і колонками Фото: Daily Star

У кімнаті Макса є великий диван, телевізор, стільці, дві гітари та стіл із комп’ютером і колонками, які він використовує для створення музики. Йому навіть вдалося переобладнати сусідню кімнату на спальню, в якій є двоспальне ліжко, приставний столик і навіть баскетбольне кільце на дверях.

Школа, в якій він зараз живе, закрилася у вересні минулого року після переїзду в нову будівлю вартістю 9,3 мільйона фунтів стерлінгів, розташовану неподалік.

“Головна причина, з якої я хотів переїхати сюди, полягає в тому, що це дає мені змогу займатися музикою, чого я не можу робити, якщо живу в одному будинку з іншими людьми”, — додав музикант-початківець.

Раніше Фокус писав про “королівське” село, в якому ніхто не турбує сім’ю монархів. Красиве село розташоване всього за кілька миль від літньої резиденції королівської сім’ї площею 50 000 акрів, на якій розташовано близько 150 будівель.

Також повідомлялося, що покинуте сто років тому британське село досі популярне. Містечко Талісарн, яке колись використовували шахтарі з видобутку сланцю, вже занедбане понад 100 років. Його населення було переселено далі на захід Уельсу, де і сьогодні проживає близько 2 000 осіб.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *