Олексій Навальний помер – тіло російського опозиціонера не можуть знайти – фото

Фото: SalamNews | Російський опозиціонер Олексій Навальний

Морг у Салехарді, куди нібито відвезли тіло російського опозиціонера Олексія Навального, виявився закритим попри те, що в колонії запевнили про зворотне, розповіла прессекретарка політика Кіра Ярмиш.

Related video

Після смерті російського опозиціонера Олексія Навального нібито перевезли до Салехарда. Проте за словами прессекретарки політика Кіри Ярмиш, у морзі його тіла немає. Про це вона повідомила у своєму X (Twitter) 17 лютого.

Вона розповіла, що до салехардського моргу приїхали адвокат та мати Навального. Проте він виявився закритим попри те, що в колонії запевнили, що морг працює, а тіло опозиціонера перебуває там.

“Адвокат зателефонував за вказаним на дверях телефоном. Йому сказали, що він уже сьомий, хто сьогодні телефонує. Тіла Олексія у них у морзі немає”, — написала Кіра Ярмиш.

Крім цього, вона розповіла, що іншому адвокату Навального у Салехарді повідомили, що “причину смерті Олексія не встановлено, було взято повторну гістологічну експертизу”. Результати експертизи будуть наступного тижня.

“Очевидно, що вони брешуть і роблять все, щоб не видати тіло”, — заявила вона.

Смерть Олексія Навального: що відомо

16 лютого в управління Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) РФ заявили про смерть російського політика Олексія Навального. Повідомлялося, що він помер у виправній колонії в Ямало-Ненецькому автономному окрузі та нібито мав проблеми з тромбами.

За словами анестезіолога-реаніматолога Олександра Полупана, який лікував Навального у 2020 році, політик не мав жодних симптомів, які свідчили б про проблеми з судинами.

17 лютого прессекретарка Навального Кіра Ярмиш підтвердила смерть політика. Вона зауважила, що згідно з офіційним повідомленням, він помер 16 лютого о 14:17. Крім цього, Ярмиш розповіла, що родині не віддають тіло Навального, повідомивши, що воно нібито знаходиться в Салехарді.

Нагадаємо, 16 лютого президент України Володимир Зеленський повідомив, що за загибеллю Олексія Навального може стояти президент Росії. З його слів, Володимиру Путін все одно, хто загине, аби тільки він зберіг свої позиції.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *