Пожежа в Росії – у Красноярському краю спалахнув цех з виробництва аерочовнів – фото, відео

У Росії спалахнув цех з виробництва аерочовнів

Вогонь охопив понад 1700 квадратів території цеху з виробництва аерочовнів. Причини займання не встановлені, розповіли журналісти.

Related video

Вранці 25 січня у селі Єлове Красноярського краю Російської Федерації загорівся цех з виробництва аерочовнів. Про це повідомило російське видання Shot.

“Цех з виробництва аерочовнів горить у Красноярському краї. Вогонь охопив понад 1700 квадратів”, — йдеться у повідомленні.

Журналісти зазначили, що з будівлі вибігли 40 людей, рятуючись від пожежі. Для ліквідації пожежі було залучено 27 рятувальників і вісім одиниць спецтехніки. Ніхто з людей не постраждав.

Цех з виробництва аерочовнів у Росії: що про нього відомо

За даними виданням, цех, що загорівся у селі Єлове, належить компанії “Алігатор”, яка займається виробництвом плоскодонних водних суден із надувними і твердими корпусами й авіаційними двигунами.

Вартість аерочовнів на цьому підприємстві досягає 4,4 мільйона рублів (близько 1,85 мільйона гривень), зокрема модель Alligator Raptor X AIR 650.

Alligator Raptor X AIR 650

“Поки власники підраховують збитки, експерти готуються встановлювати причину займання, опитуються робітники, які були змінені”, — додали журналісти.

Додамо, що на момент виходу публікації місцева влада не прокоментувала подію.

Нагадаємо, ввечері 25 січня декілька безпілотних літальних апаратів атакували Краснодарський край Росії. У результаті в районі Туапсинського нафтопереробного заводу місцеві жителі чули звуки вибухів. На нафтобазі спалахнула пожежа, територію навколо перекрили.

24 січня безпілотники атакували Орловську область Росії. Міноборони РФ заявило про нібито збиття дронів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *