Повінь в Оренбурзі — підтоплено енергообладнання

Фото: Скриншот | Оренбург

Як зазначає “Росводоканал Оренбург”, через масштабний паводок персонал змушений добиратися до своїх об’єктів вплав.

Related video

Через повінь у російському місті Оренбург підтоплено енергообладнання водозабору “Газпроменерго”. Про це повідомляє “Росводоканал Оренбург”.

У відомстві заявили, що у зв’язку з підтопленням енергообладнання водозабору “Газпроменерго” було знижено тиск у мережі водопостачання в південній частині Оренбурга.

Важливо Жителі затопленого Орська в РФ погрожують від'єднатися від Росії (відео)

“Фахівці докладають зусиль із відновлення енергопостачання”, — ідеться в публікації.

Раніше, 10 квітня, “Росводоканал Оренбург” уже повідомляв про те, що через підтоплення трансформаторної підстанції довелося відключити насосне обладнання і зупинити водозабір.

Жителів низки населених пунктів закликали зробити запаси води. Пізніше з’явилася інформація про відновлення роботи водозабору.

Крім того, зазначається, що для співробітників водоканалу стає вже звичним добиратися до своїх об’єктів вплав.

“Змінний графік дає змогу доставити на човні одних фахівців на робочі місця, інших — переправити на відпочинок”, — заявили у відомстві.

Нагадаємо, судячи із супутникових знімків від 10 квітня, унаслідок сезонних повеней і прориву греблі в Орську в Оренбурзькій області РФ затоплено території кількох населених пунктів.

Раніше, 7 квітня, у Росії оголосили про надзвичайний стан у постраждалій від прориву дамби на річці Урал Оренбурзькій області. Глава російського МНС Олександр Куренков, який прибув до Орська, заявив, що ситуація розвивається за найгіршим сценарієм.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *