Трамп заявив, що Байдена контролюють фашисти

Трамп заявив, що Байдена контролюють “фашисти”

Дональд Трамп розкритикував ведення політики Джо Байдена та висміяв його ходу й мовлення.

Related video

Експрезидент США Дональд Трамп заявив, що керівництво країни та, зокрема, чинний президент Джо Байден перебувають під впливом “фашистів”. Про це Трамп заявив на мітингу перед своїми прихильниками в штаті Мічиган.

Колишній президент перед публікою повідомив, що Байден “несе загрозу демократії”. Трамп також заявив, що поточний глава держави, на його думку, схильний до зовнішнього впливу, і навіть припустив, що за його діями можуть стояти “фашисти”.

До того ж політик насміхався з ходи й мовлення американського президента.

“Джо Байден і фашисти, які контролюють його, — це загроза демократії. Вони загрожують демократії. Він не настільки розумний, щоб це усвідомити, але в нього є ляльководи. Цей хлопець навіть не може з трибуни спуститися. Так, не може знайти сходинки та два слова зв’язати не може”, — видав Трамп.

Нагадаємо, видання Bloomberg 14 лютого писало, що Дональд Трамп хоче примусити Україну до переговорів із Росією, якщо переможе на виборах президента США. За словами журналістів, також у плани Трампа входить скорочення зобов’язань перед деякими країнами-членами НАТО.

13 лютого Трамп заявив про намір покласти край війні в Україні в разі перемоги на президентських виборах. Також він заявив, що йому подобається президент України Володимир Зеленський, і назвав його “найкращим продавцем в історії”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *