В Туреччині батьки після бійки дітей влаштували між собою стрілянину

Побившись, діти розійшлися і пішли жалітися батькам. Ті вирішили розв’язати дитячу суперечку по-дорослому — з ножами та пістолетами.

Related video

У Туреччині в місті Діярбакир сталася масова стрілянина. Їй передувала бійка дітей з двох родин. Про це повідомляє турецьке видання NTV.

Так, в одному з районів Діярбакира Ергані вдень 12 квітня сталася бійка. Побившись, діти розійшлися і пішли жалітися батькам. Ті вирішили розв’язати дитячу суперечку по-дорослому — з ножами та пістолетами.

Важливо Люди добу провисіли над прірвою: в Туреччині впала кабінка фунікулера з туристами (відео)

Дві родини зустрілися в місцевому кафе і заходилися вирішувати конфлікт. Словесна перепалка переросла в бійку, і далі в хід пішла вогнепальна та холодна зброя.

Внаслідок інциденту одна людина загинула, семеро отримали поранення. На місце розбірок викликали правоохоронців та шидку.

Кілька членів з обох родин перебувають у важкому стані. Поранених доправили до лікарні.

Як повідомляють турецькі ЗМІ, поки що нікого з членів родин, які влаштували стрілянину, не затримали.

Нагадаємо, що у Туреччині чоловік “підміняв” дружину під час роботи на сайті для дорослих. Коли жінка відмовилася працювати, чоловік почав вдягати панчохи і вдавав з себе свою дружину перед клієнтами.

Раніше повідомлялося, що у США заарештували батьків дівчат-близняток, які намагались продати своїх новонароджених дітей за $5 тисяч.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *