У РФ вирує ураган — скільки людей загинуло — фото, відео

Фото: Комсомольська правда | Наслідки урагану в Барнаулі, РФ

Відомо про трьох загиблих. Синоптики обіцяють, що ураган вщухне тільки до завтрашнього дня.

Related video

Три людини загинули і кілька десятків постраждали внаслідок урагану в Росії. Шквальний вітер вирує в Кемеровській області, Алтайському краї та інших регіонах Сибіру. Також був зачеплений Казахстан. Про це повідомляє News.

Важливо Кошмарний сценарій. На Землю хлинуть екстремальні шторми, що розвиваються за найгіршим сценарієм

Двоє людей загинули в Новокузнецьку Кемеровської області дорогою на похорон. На машину, в якій перебувало четверо людей, упало дерево.

Ураган у Сибіру Фото: Скриншот

А в Алтайському краї загинула жінка, яка, як повідомляється, намагалася втримати дах будинку, який зносило сильним вітром.

Кілька десятків жителів РФ дістали травми, коли падали дерева, вивіски та покрівлі.

Ураган у РФ

Очевидці повідомляють, що найбільше негода вдарила по містах Алтайського краю, Кемеровської, Омської та Новосибірської областей. Десятки населених пунктів залишилися без електрики. У Новокузнецьку світло відключилося під час хокейного матчу. Через ураган було перекрито кілька трас, на які попадали дерева.

Дерева, що впали, перекрили трасу Фото: Комсомольська правда

“Вітер зносить дахи будинків, стовпи, дерева та автомобілі. У Бійську ураган зніс купол храму, а в Новокузнецьку — вивіску біля торгового центру, яка впала на жінку. Через ураган дерева завалили трасу Сорокине–Бійськ, зараз дорогу намагаються звільнити рятувальники МНС. У деяких будинках немає електрики. Водночас влада повідомляє, що найближчим часом не варто очікувати поліпшення погодних умов”, — повідомляють очевидці.

Фото: Комсомольська правда

Фото: Комсомольська правда

Фото: Комсомольська правда

Фото: ТАСС

Фото: Комсомольська правда

За даними синоптиків, швидкість вітру може сягати 33–35 м/с. Така погода збережеться до кінця дня. А губернатор Алтайського краю заявив, що окрім буревію на жителів регіону чекає також мороз та ожеледь.

Ураган у РФ

Постраждали й населені пункти в Казахстані: у Павлодарській області без електрики залишилися жителі 40 сіл, у Караганді повалено дерева і пошкоджено дахи житлових будинків, в Астані вітер перевернув кілька автомобілів.

Екібастузька ТЕЦ залишилася без напруги через ураган: роботу котлів відновлюють поетапно, заявили сьогодні в Міненерго Казахстану.

“Котли вийшли з ладу без електропостачання, яке відновили о 05:00 ранку”, — додали у відомстві.

Нагадаємо, на початку місяця через ураган Кіаран у Бельгії загинув маленький українець. Дитина гралася на дитячому майданчику, коли на неї впала гілка.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *