У Ростовській області школяр порізав чотирьох людей – що відомо

Фото: Pexels | У РФ учень поранив чотирьох людей (Ілюстративне фото)

Нападником виявився учень 9 класу. Місцева влада запевняє, що 15-річний підліток страждає на психічне захворювання.

Related video

У понеділок 11 вересня у хуторі Красний Десант Неклинівського району Ростовської Області (Російська Федерація) 15-річний підліток поранив ножем чотирьох дорослих у місцевій школі. Про це повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв у Telegram.

“О 07:50 у школі у хуторі Красний Десант Неклинівського району озброєний ножем 15-річний підліток, який приховав обличчя за маскою, при спробі зайти до школи поранив чотирьох дорослих”, — сказав Василь Голубєв.

Важливо Розповідав байки: Путін пояснив російським дітям, в чому "непереможність Росії" (відео)

Він зазначив, що від підлітка постраждало троє співробітників школи та родич одного з учнів. Вони отримали поранення легкого ступеня тяжкості, їм надали медичну допомогу. Нікого з дітей не було поранено.

Зі слів Голубєва, очевидці затримали нападника, яким виявився учень 9 класу цієї школи, який страждає на психічне захворювання.

Нагадаємо, 6 вересня в Міністерстві оборони Великої Британії заявили, що школярів у Російській Федерації готують до війни. Зокрема, до шкільної програми дітей входять не лише військові навички, але й погляди Кремля на загальну історію України зі спотвореними фактами. У розвідці вважають, що ворог запровадив таку шкільну програму для ознайомлення школярів із війною, спробою виправдати агресію РФ проти України та бажанням причепити старшокласникам бойовий настрій.

31 серпня стало відомо, що в освітню програму школярів у тимчасово окупованому Криму додали спеціалізований курс військової підготовки. Його проходитимуть всі школярі, починаючи з 5 класу. Зокрема, у 5-9 класах школярі проходитимуть курс позаурочної діяльності “Основи військової підготовки”, а учні 10-11 класів вивчатимуть чотири модулі з основ військової підготовки у межах федеральної робочої програми ОБЖ.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *