Ураган Отіс — у Мексиці загинуло щонайменше 27 людей — відео

Фото: Скрін відео | Наслідки урагану Отіс в Акапулько, Мексика

За інформацією влади, четверо військовослужбовців ВМФ Мексики досі вважаються зниклими безвісти.

Related video

Ураган п’ятої категорії Отіс обрушився на узбережжя Мексики в середу вранці, 26 жовтня, спричинивши значні руйнування на тихоокеанському морському курорті Акапулько. Влада країни в четвер підтвердила загибель щонайменше 27 осіб. Ще чотири людини досі вважаються зниклими безвісти. Про це повідомляє агентство Reuters.

За інформацією влади, зниклі безвісти є військовослужбовцями військово-морського флоту.

Наслідки Урагану Отіс в Акапулько, Мексика

Унаслідок проливного дощу вулиці Акапулько, де проживають майже 900 тисяч осіб, було затоплено, а штормовий вітер зірвав дахи з будинків і повністю зруйнував легкі споруди. Унаслідок обриву дротів без електрики залишилися близько 300 тисяч осіб.

Ураган Отіс несподівано швидко посилився біля тихоокеанського узбережжя Мексики і був настільки потужним, що виривав з корінням великі дерева. Місцеву лікарню було затоплено, і пацієнтів довелося евакуювати в безпечніші райони.

Наслідки Урагану Отіс в Акапулько, Мексика

Акапулько — найбільше місто південного штату Герреро. Місцева економіка сильно залежить від туризму, і Отіс завдав серйозної шкоди готелям на береговій лінії міста.

Роботу міжнародного аеропорту Акапулько призупинено через структурні пошкодження. Повідомляють, що зруйновано диспетчерську вишку, пошкоджено телекомунікації та заблоковано під’їзні шляхи.

Наслідки Урагану Отіс в Акапулько, Мексика

Міноборони направило в постраждалий район понад вісім тисяч військовослужбовців для надання допомоги в розчищенні території.

Наслідки Урагану Отіс в Акапулько, Мексика

Нагадаємо, NASA показало жахливі кадри урагану Ідалія з космосу. Пересування найсильнішого шторму зафіксували зовнішні камери Міжнародної космічної станції.

Раніше Фокус писав, як потужні урагани впливають на життя тварин в океані. Наслідки штормів на суші добре видно, проте вони також істотно впливають і на мешканців морів

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *