$1 млн за кожну карту росіянину: Visa погрожує банкам сусідніх із РФ країн, — ЗМІ (фото)

Фото: wise.com | Повідомляють, що за порушення заборони банки будуть оштрафовані на $1 млн за кожну карту, видану громадянину РФ

За даними журналістів, представники платіжної системи розіслали банкам повідомлення. У них ідеться, що за порушення заборони будуть штрафи.

Related video

Міжнародна платіжна система Visa надіслала банкам сусідніх із РФ країн повідомлення із загрозою штрафів за відкриття рахунків російським громадянам. Про це в X (Twitter) розповіла російська журналістка Гера Угрюмова, у розпорядженні якої опинився фрагмент документа.

Повідомляють, що повідомлення було надіслано на банківські поштові адреси. У них ідеться, що за порушення заборони банки будуть оштрафовані на $1 млн за кожну карту, видану громадянину РФ.

Поки заборона на обслуговування карт поширюється тільки на громадян РФ, у яких немає статусу резидента Естонії, Латвії, Литви тощо.

За словами журналістки, яка повідомила про нововведення, відкрити картковий рахунок не можуть усі громадяни РФ, зокрема й резиденти

Своєю чергою, влада Казахстану намагається боротися з “картковим туризмом”

Офіційна Астана в майбутньому в масовому порядку може заборонити видачу карт громадянам РФ.

Повідомляється, що незабаром вимагатимуть дозвіл на проживання в країні, а Нацбанк Казахстану підготував відповідні зміни в законодавстві.

Нагадаємо, що в ЗСУ сформували “Сибірський батальйон” із громадян РФ, яким соромно за росіян.

Також повідомлялося, що високопоставлений керівник ХАМАС прибув до Москви для переговорів із МЗС РФ.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *