Аварія у Броварах — ЗМІ показали момент ДТП голови РДА Броварів Майбоженка — відео

Фото: Скрін відео | Володимир Майбоженко

Відомо про чотирьох постраждалих — трьох дорослих та одну дитину. Перевірка показала, що водій був нетверезий: 2.31 проміле.

Related video

З’явилося відео, що показує, як саме голова РДА Броварів Володимир Майбоженко збив кількох людей, будучи в нетверезому стані. Випадок стався в п’ятницю 26 квітня. Про це повідомляє “Київ INFO”.

Повідомляють про чотирьох постраждалих — трьох дорослих та одну дитину.

Перевірка показала, що водій був нетверезий: 2.31 проміле. Згодом голова Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що Майбоженка звільнять з посади. За його словами, це єдине правильне рішення.

“Подібна поведінка посадової особи неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців — у якнайшвидший термін надати необхідну правову оцінку цій події”, — написав очільник області.

ДТП за участю голови Броварської РДА Володимиром Майбоженком Чим відомий Володимир Майбоженко?

У період 2006-2010 років чиновник обіймав посаду голови Київської обласної ради. У 2015 році став першим заступником Київської обласної ради та пропрацював на своїй посаді до 2019 року. З листопада 2022 року очолював Броварську РДА.

Нагадаємо, що ввечері 25 квітня в Польщі зіткнулися британські військові вантажівки. У підсумку було пошкоджено три транспортні засоби. Про це повідомив прессекретар провінційного штабу державної пожежної служби в Щецині Томаш Кубяк.

Також повідомлялося, що 14 квітня в Київській області зіткнулися шість автомобілів. Водій вантажівки MAN заснув, чим спровокував серйозну ДТП.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *