ДТП у Броварах — кого збив голова Броварської РДА Майбоженко — деталі

Фото: Національна поліція | Фото з місця ДТП у Броварах

За словами керівника Київської ОВА Руслана Кравченка, дитина отримала перелом плечової кістки, а також підшкірну гематому потиличної ділянки голови. Також множинні забої та переломи отримали й інші жертви п’яної їзди чиновника.

Related video

Унаслідок ДТП у Броварах, під час якої голова Броварської райдержадміністрації Володимир Майбоженко збив чотирьох осіб, постраждала дитина віком два з половиною роки. Про це в п’ятницю, 26 квітня, повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

За даними чиновника, у дорожньо-транспортній пригоді постраждали 31-річна жінка та її 2,5 річна донька. Також травми дістали двоє чоловіків — 29 і 26 років.

Відомо, що дитина отримала перелом плечової кістки, а також підшкірну гематому потиличної ділянки голови.

“У решти постраждалих: політравма, закрита черепно-мозкова травма, травми та переломи куприка, ключиці, плеча, лопатки, кістки носа, ребер, кінцівок, множинні забої та садна. Обстеження триває”, — розповів керівник ОВА.

Постраждалі перебувають у Броварській лікарні інтенсивного лікування, додав Кравченко.

ДТП у Броварах — усі подробиці

Увечері 26 квітня стало відомо, що у Броварах п’яний водій скоїв наїзд на пішоходів, унаслідок чого четверо осіб дістали травми.

Пізніше з’ясувалося, що за кермом був голова Броварської РДА Володимир Майбоженко. Алкотестер показав, що він був п’яний, його затримали на місці. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. За словами голови Київської ОВА Руслана Кравченка, Майбоженка буде звільнено з посади голови Броварської РДА.

Володимир Майбоженко на місці ДТП Фото: Скрін відео

Нагадаємо, ЗМІ показали момент моторошної ДТП за участю голови Броварської РДА Володимира Майбоженка.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *