Час для оновлення даних у ТЦК: у Раді хочуть викликати представників ЗСУ, — нардеп

Фото: УНІАН | Військовослужбовці ТЦК

Нардеп Олександр Федієнко сказав, що представники Комітету нацбезпеки вже цього тижня заслухають інформацію про процес оновлення даних у ТЦК.

Related video

Верховна Рада хоче викликати представників Сухопутних військ, щоб обговорити доцільність продовження термінів оновлення даних у ТЦК. Про це розповів LB.ua член оборонного комітету, нардеп фракції “Слуга народу” Олександр Федієнко.

За його словами, у Раді вже зареєстровано законопроєкт про продовження оновлення персональних даних військовозобов’язаних після 18 липня. Представники Комітету нацбезпеки вже цього тижня заслухають інформацію про процес оновлення даних у ТЦК

“Ми, все ж таки, маємо викликати на закритий комітет представника Сухопутних військ, запитати в нього безпосередньо, чи потрібно продовжити відповідні терміни”, — сказав Федієнко.

Нагадаємо, раніше речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін заявив, що чоловікам, які перебувають у розшуку, потрібно повернутися додому і стати на облік. За його словами, статус “у розшуку” в застосунку “Резерв+” з’являється в тих осіб, які якимось чином порушили правила військового обліку.

Також у Міноборони розповіли, скільки жінок оновили свої дані в “Резерв+”. Свої дані вже встигли оновити 1 млн 371 тис. українців. Серед них 164 тисячі осіб заброньовані від мобілізації.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *