Вбивство 10-річної дівчинки на Черкащині: підозрюють керівника музичного гуртка, — ЗМІ

За даними журналістів, підозрюваний заявив на допиті, що не може дати характеристику своїм діям, і чому він це зробив. Правоохоронці не уточюють особу затриманого.

Related video

Правоохоронці Черкащини затримали підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві 10-річної дівчинки у Шполі. Ним виявився вчитель і керівник місцевого музичного ансамблю. Про це пише видання “18000″.

Журналісти стверджують, що затримано нібито 33-річного Олександра Сливку

Він проживав у Ватутіному, а у Шполу їздив на роботу. Там він очолював ансамбль народної музики “Вечорниці”. Також чоловік був учасником етно-поп-рок гурт “Етніка”. За освітою – вчитель. Має дочку, яка проживає з колишньою дружиною.

Олександр Сливка

Підозрюваний розповів під час допиту, що під час зґвалтування придушив дитину, і вона померла. Після цього він викинув свою білизну у смітник. Чоловік заявив на допиті, що не може дати характеристику своїм діям, і чому він це зробив. З дівчинкою до цього вони знайомі не були.

Як повідомили у пресслужбі Черкаської поліції, 21 червня 10-річна дівчинка у Шполі пішла до магазину. Дорогою додому, до неї підійшов незнайомий чоловік і запропонував їй піти разом до місцевого будинку культури. У приміщенні, де нікого не було, зловмисник вчинив насильницькі дії щодо дитини, внаслідок яких — вона померла. Щоб приховати злочин, чоловік намагався сховати тіло потерпілої.

Мама дівчинки забила на сполох, коли донька вчасно не повернулася з магазина. Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного.

“Слідчими Головного слідчого управління ГУНП в Черкаській області під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури затриманому повідомлено про підозру в умисному вбивстві малолітньої дитини, п. 2. ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. За скоєне підозрюваному загрожує максимальна відповідальність — довічне позбавлення волі”, — повідомили у поліції.

Нагадаємо, що у Німеччині чоловік вбив 9-річну дівчинку з України. Дитину знайшли в лісі за 3 км від її будинку. Сам вбивця втік до Чехії після скоєного.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *