Два роки боролася з онко: у командира 3-ї штурмової бригади ЗСУ Андрія Білецького померла мати

Командир 3-ї штурмової бригади ЗСУ Андрій Білецький з мамою Антоніною Білецькою

Мати Андрія Білецького тривалий час боролася з онкозахворюванням, яке в неї діагностували 2 роки тому. У день російського вторгнення у Харкові їй робили операцію.

Related video

Померла мати екснардепа, громадського діяча, військового, засновника полку Азов і командира 3-ї штурмової бригади ЗСУ Андрія Білецького — Олена Білецька. Про це повідомила українська журналістка Тетяна Даниленко у Facebook.

Вона пояснила, що мати Андрія Білецького тривалий час боролася з онкозахворюванням, яке в неї діагностували 2 роки тому. У день російського вторгнення у Харкові їй робили операцію. Лікування вона проходила у приватній клініці в Києві. Жінка настільки здружилася з персоналом лікарні, що вони приїхали до неї на похорон.

Антоніна Білецька

“У перші місяці вторгнення, коли припинилася вся логістика, в її клініці почали закінчуватися медикаменти, їжа, медтехніка… Лікарі та персонал реально жили біля пацієнтів. Олена Анатоліївна настільки з ними здружилася, що лікарі приїхали до неї на похорон.

“Останні два місяці вона жила на силі волі, щоб ще раз побачитися із сином. Останні години вона трималася, щоб не померти на його очах”, — написала Тетяна Даниленко.

Нагадаємо, що 29 квітня на 76 році життя помер екстренер збірної України з футболу Михайло Фоменко. Влітку 2023 року він повідомив, що проходить лікування від онкологічного захворювання.

Раніше повідомлялося, що у Китаї співачка померла під час концерту в будинку для літніх людей.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *