Прогноз погоди в Україні на Великдень 5 травня

Фото: УНІАН | 5 травня потепліє до +18+24 градусів

На Великдень дощитиме на заході та півночі, подекуди короткочасні дощі з грозами, на решті території України — без опадів.

Related video

На більшій частині території України найближчими днями тепло збавить оберти, проте на півдні та заході воно втримається. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її прогнозом, у п’ятницю, 3 травня, в Україні очікується зниження температури повітря. У східних, північних та частині центральних областей денна температура повітря становитиме +16+19 градусів. Проте на півдні та заході втримається справжнє травневе тепло, +20+25 градусів. Вітер східний та північно-східний, помірний. Дощі в цей день малоймовірні.

У Києві 3 травня — без опадів.

“Тепло дещо збавить оберти, вдень 3 травня передбачається приблизно +19 градусів. 4-го травня в Україні буде сухе та свіже приємне повітря, +15+20 градусів”, — прогнозує Наталка Діденко

Погода в Україні на Великдень 5 травня

Синоптикиня повідомляє, що ніч на Великдень мине без опадів. Температура повітря становитиме +5+10 градусів,. На сході України вночі буде +2+5 градусів тепла.

Вдень 5 травня потепліє до +18+24 градусів, на заході та півночі подекуди короткочасні дощі з грозами, на решті території України — без опадів.

Після 7-го травня, за прогнозом Наталки Діденко, у більшості областей України переважатиме свіжа погода з температурою повітря +12+18 градусів.

Нагадаємо, що синоптики прогнозують, що перші кілька днів травня в Україні будуть теплими, переважно сухими та сонячними. З 4 травня погода почне змінюватись.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *