«Я б усіх різав»: чоловік у військовій формі погрожував пасажирам маршрутки, — ЗМІ (відео)

Фото: Скрін відео | Чоловік у військовій формі в маршрутці

На кадрах, що з’явилися, пасажир у військовій формі співає пісні та погрожує “донецьким”. На іншому відео він сидить на місці біля водія і тримає в руках ніж.

Related video

У мережі публікують відео, на якому чоловік у військовій формі з шевроном “Сапер” погрожує громадянам із Донецької області, які “понаїхали”. За його словами, він би “їх усіх різав”. Відео опубліковано в Telegram-каналі “Реальний Київ”.

На інших опублікованих кадрах пасажир у військовій формі сидить на місці біля водія, в руках у нього ніж.

Чоловік у військовій формі в маршрутці

За повідомленнями, він був у нетверезому стані та також ображав жінок, які перебували в автобусі, і намагався їх чіпати.

Чоловік у військовій формі в маршрутці

Зазначається також, що цей чоловік раніше погрожував касирці на заправці в Київській області, біля села Бзов у Броварському районі. Чоловік зайшов на АЗС з увімкненою колонкою. Прохання співробітниці заправки вимкнути музику він не помічав, а потім підійшов до дівчини, дістав ніж і погрожував їй.

Чоловік у військовій формі погрожує співробітниці заправки в Київській області Військовий із ножем у маршрутці: реакція поліції

На момент публікації новини в поліції ще не коментували інцидент.

Нагадаємо, що 16 травня в Одесі пасажира силоміць витягли з автобуса, розпорошивши перцевий газ. У ТЦК заявили, що з’ясовувати причини конфлікту тільки з одного відеозапису неможливо.

Також повідомлялося, що в Миколаєві через мобілізацію водіїв перестануть ходити деякі автобуси. Своєю чергою, жінки-водії погоджуються керувати трамваями й тролейбусами, але відмовляються від автобусів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *