Отримав кілька ударів ножем: у Будапешті казах убив українця, — ЗМІ

Поліція Угорщини

Словесна перепалка переросла в бійку, а далі в різанину. 44-річний казах після сварки та бійки напав із ножем на 48-річного українця.

Related video

В Угорщині в Будапешті внаслідок конфлікту, який переріс у бійку, було вбито громадянина України. Нападника затримали. Про це пише місцеве видання 24.hu.

Подія сталася 1 травня вночі. До Центру контролю за діяльністю Головного управління поліції Будапешта надійшло повідомлення про те, що одному з районів міста посварилися двоє чоловіків, і один із них стікає кров’ю.

Важливо Росіянин-путініст вдарив ножем бійців ЗСУ: у ДШВ розповіли про одного з загиблих (фото)

Правоохоронці попередньо встановили, що конфлікт стався між громадянином України та громадянином Казахстану. Словесна перепалка переросла в бійку, а далі в різанину. 44-річний казах після сварки та бійки завдав кілька ножових поранень 48-річному українцю.

Чоловік отримав серйозні поранення. Він помер на місці. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею “вбивство”. Зловмисника затримали на місці події, він перебуває у відділку поліції.

Нагадаємо, що 27 квітня в місті Мурнау-ам-Штаффельзее в Німеччині було вбито двох українських чоловіків 1987 та 2001 року народження. Військовослужбовці ЗСУ проходили тут медичну реабілітацію. В учиненні злочину підозрюють 57-річного росіянина. 36-річний чоловік помер до приїзду екстрених служб від важких травм, 23-річного чоловіка медикам не вдалося врятувати.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *