Скандал з Юлією Дригою — після відео Ніколаса Карми інспекторку звільнили

Фото: Колаж | Юлія Дрига заявила, що її брендові речі не були оригіналами

Юлія Дрига розповіла, що її собачка Гучі має повідець за 200 доларів. На запитання про місце роботи вона відповіла, що працює “трошки на себе, трошки на державу”.

Related video

Інспекторка Львівської митниці Юлія Дрига похизувалась образом у відео блогера Ніколаса Карми. Вартість одягу майже вдвічі перевищила задекларований нею дохід за цілий рік. Деталями 12 квітня поділились у LVIV.MEDIA.

Карма вранці 12 квітня опублікував відео у TikTok зі своєї постійної рубрики, в якій запитує перехожих про вартість їхніх образів. Проте за кілька годин ролик “зник”.

Що розповіла блогеру держслужбовиця?

У відео блогер спілкується з двома жінками, одна з них — інспекторка митниці. Дрига похизувалась образом, сукупна вартість якого — понад 300 тисяч гривень (за актуальним курсом).

Зокрема, держслужбовицю під час прогулянки прикрашали:

  • капелюх від модельєра Руслана Багінського за 18 тисяч гривень;
  • сумка від Louis Vuitton за 1 500 доларів;
  • взуття Hermes за 800 доларів;
  • годинник Cartier за 5 000 доларів.

Також Дрига поділилась, що її собачку звати Гучі, і її повідець — від Gucci, приблизно за 200 доларів. Інспекторка заявила, що коханої людини не має, а на запитання про місце роботи відповіла, що працює “трошки на себе, трошки на державу”.

Чому відео “зникло”?

Журналісти зв’язались з менеджером Карми, який не захотів називати свого імені. Він підтвердив, що відео з держслужбовицею було видалене вже після публікації, але причину назвати відмовився.

“На Ніколаса Карму ніхто не тиснув, на нього ніхто й не може тиснути. Коли він знімає відео з людьми на вулиці, то апріорі, не знає хто це”, — зазначив менеджер.

Що відомо про інспекторку?

Юлія Дрига обіймала посаду головного державного інспектора відділу складського обліку, зберігання, оцінки вилученого майна та розпорядження ним управління адміністративно-господарської діяльності Львівської митниці. Вона декларувала заробіток у 180 тисяч гривень за 2023 рік, а також володіння половиною квартири та заощадження у розмірі трьох тисяч доларів.

Реакція митниці

Згодом у пресслужбі Львівської митниці повідомили журналістам, що Дрига була звільнена.

“Ця дівчинка у нас більше не працює”, — заявили у митниці.

Що каже сама Дрига?

Журналіст Тарас Середич поспілкувався з ексінспекторкою після звільнення. Дрига підтвердила, що була звільнена.

Середич розповів, що колишня держслужбовиця була “в сльозах” та просила опублікувати пояснення. Вона зазначила, що працює на митниці з серпня 2023 року і не встигла адаптуватись до роботи. Годинник від Cartier вона назвала копією.

Щодо сумки від Louis Vuitton жінка заявила, що вона зі старої колекції, але оригінальна. Ексінспекторка запевнила, що купувала аксесуар давно за гроші, зароблені на бізнесі — інтернет-магазині.

Водночас на конкретне запитання про те, які речі з відео були оригіналами, Дрига відповіла, що нібито жодні. Журналіст зізнався, що вважає це “плутаниною”.

Щодо видалення відео колишня працівниця митниці пояснила, що попросила про це Карму, і блогер до неї дослухався.

“Мої джерела повідомляють, що Юлія Дрига є колишньою дружиною відомого в вузьких колах інспектора по боротьбі з контрабандою Олексія Дриги. А на сьогодні має “теплі” стосунки з одним із керівників Львівської митниці”, — додав Середич.

Нагадаємо, 9 квітня в Закарпатській області сталась смертельна аварія. Автівка AUDI Q5 перекинулась, двоє пасажирів не вижили. За даними OBOZ, водій раніше вже притягувався до відповідальності за те, що сів за кермо нетверезим.

У соцмережах повідомили, що в Одеській області 6 квітня п’ятеро чоловіків напали на військового. Він приїхав у відпустку та повідомив дружині про розлучення, після чого був побитий до непритомності та пограбований на 30 тисяч гривень.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *