У Львові чоловік посадив за кермо дитину і був затриманий — відео

Фото: Олексій Білошицький/Facebook | У Львові знайшли чоловіка, який посадив за кермо дитину

Глава патрульної поліції Олександр Білошицький заявив, що на 31-річного порушника склали два адміністративні протоколи.

Related video

У Львові чоловік посадив за кермо дев’ятирічну доньку. Під час поїздки на автомобілі він їхав поруч і записував те, що відбувається, на відео. Порушника знайшла поліція. Про це у себе у Facebook розповів голова патрульної поліції України Олександр Білошицький.

“Антиприклад. Посадив за кермо 9-річну доньку і виклав відео. Відео розлетілося різними пабліками. Автор думав, напевно, що це круто і прикольно “так жити”. Але більшість правосвідомих громадян справедливо захейтила. Що було закономірно”, — написав він.

Він зазначив, що 31-річного порушника знайшли. На нього склали два адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язку щодо виховання дітей) та ч. 2 ст. 126 (Передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

“Так, пацани, не треба жити”, — зазначив Білошицький.

У Львові знайшли чоловіка, який посадив за кермо дитину Чоловік у Львові посадив за кермо автомобіля доньку: що відомо

У мережі з’явилося відео, де бородатий чоловік, який сидить на пасажирському сидінні автомобіля. У ногах у нього сховався пес. Поруч, за кермом — 9-річна донька. Чути, як чоловік радіє, що його везе додому неповнолітня дитина.

“Ось так, пацани, потрібно жити. Щоб я сидів спокійно збоку. І дочка мене з 9 років везла додому. Ось це рівень”, — каже львів’янин.

Також чутно, як дівчинку заохочують і радять, як поводитися за кермом. Фігурант відео впевнений, що за рік дитина буде готова до складніших завдань.

“Їдь у своєму ряду і не зупиняйся. Вирівнюйся, і щоб тебе ніхто не обганяв. Розумничка, молодець, татова донька. Ще рік і на перегони!” — сказав він.

Тим часом дівчинка керує автомобілем, лякаючись, коли її обганяє інший транспортний засіб.

Пізніше в поліції повідомили, що хочуть відшукати порушника.

Нагадаємо, інспекторка митниці похвалилася образом на понад 300 тисяч гривень. Юлія Дрига розповіла, що її песик Гучі має повідець за 200 доларів. На запитання про місце роботи вона відповіла, що працює “трошки на себе, трошки на державу”.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *