В Польщі покарали чоловіків, які напали на таксиста з України

Таксист зробив зауваження чоловікам щодо розпиття пива в салоні, ті обурилися і накинулися на українця з кулаками.

Related video

У Польщі покарали чоловіків, які напали на водія Uber з України. Районний суд у Гданську виніс вироки двом полякам — фігурантам нападу. Про це повідомляє Центр моніторингу проявів расизму та ксенофобії в Польщі.

Інцидент трапився в Гданську в вересні 2023 року. 40-річний та 43-річний поляки замовили таксі Uber з аеропорту. Під час поїздки вони почали розпивати в салоні авто пиво, і 28-річний водій з України зробив їм зауваження. Це викликало агресію в обох пасажирів.

Важливо У Польщі знайшли тіла трьох українців: затримано семеро підозрюваних, — ЗМІ

Спочатку вони заходилися погрожувати водієві, але українець наполягав на своєму, тож поляки вдалися до рукоприкладства. Один із чоловіків, який сидів попереду, вдарив водія в обличчя.

Українець в цілях самозахисту використав газовий балончик і покликав на допомогу. Увесь інцидент зафільмувала камера спостереження в салоні авто. Завдяки відео поліції вдалося досить швидко встановити особи зловмисників.

Чоловіка, який сидів на задньому пасажирському сидінні й погрожував та ображав таксиста з України суд покарав штрафом у розмірі 5000 злотих. Також він має сплатити постраждалому 3000 злотих моральної шкоди. Іншого чоловіка, який вдарив українця, суд оштрафував на 10 000 злотих і зобов’язав його сплатити потерпілому компенсацію у розмірі 5 000 злотих.

Нагадаємо, що у Польщі українець зупинив вантажівку з мертвим водієм за кермом. Він їхав за кермом власного авто, коли помітив вантажівку, яка дивно поводилася на дорозі. Він під’їхав ближче і побачив, що за її кермом перебуває водій в непритомному стані.

Раніше повідомлялося, що у Польщі правоохоронці пригостили українця хот-догом і “повісили” 26 злочинів. Співробітники відділку поліції Вроцлава мали використати психічно хворого бездомного громадянина України для покращення власної статистики.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *