Як вибрати найкращу італійську піцу?

Видів піци стільки, скільки людей, які її печуть. Ідеал піци може змінюватись в залежності від людини, яка її готує, незалежно від її національності. Самі італійці створюють різні піци, які не тільки відрізняються один від одного, але і виглядають зовсім по-різному. Все-таки правильно приготовлена ​​піца суттєво виділяється і натомість інших, незалежно від цього, де було приготовлена. У чому секрет італійської піци?

Бажаєте скуштувати справжню італьянську піцу з українською душою? Пройшовши за посиланням, ви зможете ознайомитися з меню Mamma Italiana і замовити піцу, що вам сподобалася! Подробиці тут. До вашої уваги представлені такі види піц:

  • Вітелло,
  • Вігетаріано,
  • Карбонара,
  • Цезаріо.

Де можна скуштувати справжню італійську піцу?

Багато жителів Італії стверджують, що найкращу піцу в країні можна з’їсти лише на півдні від Риму. Звичайно, це не означає, що піца, зроблена в Неаполі чи Сицилії буде не смачною. Але піца, приготована на півдні країни, – це найкласичніша італійська піца, яку насправді дуже важко зустріти за межами сонячної Італії. Для багатьох із нас вона є синонімом італійської піци і тому варто придивитися до її найважливіших якостей.

Перш за все, хорошу піцу такого типу ви дізнаєтеся по дуже тонкому розкочування тіста. Любителі італійської піци стверджують, що саме завдяки такому тонкому тесту ви зможете відчути повною мірою смак компонентів піци і, насамперед, томатного соусу, що міститься в ній.

Тісто для піци зазвичай готують заздалегідь. Це уможливлює використання меншої кількості дріжджів – тісто і так встигне нормально підійти. Завдяки малому вмісту дріжджів тісто італійської піци легеня, тому ви не відчуєте тяжкості в животі після їжі.

А справжніх любителів піцци чекають шалені акції у піцерії Mamma Italiana, на вас чекає:

  • 2+1 – з понеділка по четверг;
  • 3+1 – з п’ятниці по неділю.

Дізнатися більше ви зможете на цьому сайті! А тепер до головного секрету найкращої піци.

Секрет найкращої піци – якісні інгредієнти

Збираючись приготувати піцу завжди варто пам’ятати про одне – гарна піца – це, перш за все, високоякісні інгредієнти. Це знають експерти з піцерії Mamma Italiana, які, створюючи свої страви, покладаються виключно на перевірені компоненти, отримані від постачальників, що заслуговують на довіру.

Якщо, купуючи піцу, ви хочете зробити ставку на типово італійський смак, треба підбирати компоненти обережно – досить два-три додаткові елементи, такі як, наприклад, в’ялені помідори, свіжа рукола або базилік.

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *