Павло Дуров дав рідкісне інтерв’ю журналісту Такеру Карлсону

Фото: kremlin.ru | Такер Карлсон

За словами засновника месенджера, консервативний американський журналіст також завів канал на платформі. У ньому поки немає постів, але вже близько 50 тисяч підписників.

Related video

Засновник месенджера Telegram і соцмережі “ВК” Павло Дуров дав розгорнуте інтерв’ю ексведучому Fox News Такеру Карлсону. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Він пояснив, що інтерв’ю у відеоформаті готове і вийде вже скоро. Дуров також згадав, що перед бесідою з Карлсоном він протягом трьох годин говорив із ліберальною пресою.

За його словами, як керівнику політично нейтральної платформи, йому доводиться спілкуватися з журналістами, які дотримуються різних політичних позицій. Це спосіб залишатися чесним щодо всієї аудиторії.

Дуров також повідомив, що Такер Карлсон завів Telegram-канал. У ньому поки немає жодного поста, але вже близько 50 тисяч підписників. Тут також з’явиться анонс інтерв’ю з Дуровим.

Павло Дуров нечасто дає інтерв’ю. Минулого місяця вперше за останні сім років він розмовляв із журналістами, текст опублікований Financial Times. Він розповів про перспективи Telegram на IPO, а також заявив, що оцінює месенджер у 30 млрд доларів.

Чим відомий Такер Карлсон

Колишній консервативний журналіст Fox News Такер Карлсон на початку року взяв інтерв’ю у російського президента Володимира Путіна.

У своїй передачі на Fox Карлсон неодноразово підтримував Путіна і висловлював сумніви в російській загрозі. Він не прихильник допомоги Україні, за що критикує адміністрацію президента США Джо Байдена.

Відомий також ксенофобськими та сексистськими випадами, і тим, що поширював теорії змови.

Нагадаємо, що Такер Карлсон неодноразово пропонував інтерв’ю Зеленському.

Також повідомлялося, що в Кремлі відповіли на критику журналіста Карлсона, який не зрозумів “денацифікації” як пояснення агресії щодо України.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *