Понад 200 мігрантів з території Білорусі намагалися прорватися до Польщі – відео

Мігранти з драбинами прямують до польського кордону

Група мігрантів атакували польський прикордонників, а після невдалого штурму відступила на територію Білорусі.

Related video

В Польщі понад дві сотні нелегальних мігрантів намагалися прорвати кордон збоку Білорусі. Про це повідомила Прикордонна служба Польщі.

Подія сталася 10 квітня зранку в районі річки Пшегленд. Група з понад 220 іноземців намагалася нелегально потрапити до Польщі з території сусідньої Білорусі.

Важливо Польща останні дві доби фіксувала майже 500 спроб нелегального перетину кордону з Білорусі (відео)

“Іноземці були дуже агресивні – закидали гілками дерев та камінням патрулі Прикордонної варти та польського війська, щоб звільнити собі шлях до Західної Європи. Під час інциденту в іноземців вилучили небезпечний інструмент із дерева та цвяхів”, — йдеться в повідомленні Прикордонної служби.

На опублікованих кадрах видно, як мігранти, озброївшись драбинами, прямують до польського кордону. Там їх вже зустрічають польські прикордонники.

“Ця спроба була успішно зірвана. Мігранти відступили вглиб Білорусі”, — повідомили про результати штурму в Прикордонній службі Польщі.

Нагадаємо, що 2 квітня, кандидат у президенти США Дональд Трамп знову використав у своїй передвиборчій кампанії принизливу риторику щодо мігрантів-нелегалів. Він назвав мігрантів “тваринами”.

Раніше повідомлялося, що українські прикордонники затримали українця, який нелегально пробирався з-за кордону в Україну. Свої дії одесит пояснив тим, що більше не міг перебувати на чужині та будь-що хотів повернутися в Україну.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *