Собачі бої – у Британії тварин тренували на бігових доріжках перед поєдинком – фото

Фото: The Sun | Організатори підпільних собачих боїв Філіп Алі та Стівен Браун

Під час суду повідомлялося, що на одному смертельному поєдинку організатори підпільних боїв заробляли п’ять тисяч фунтів стерлінгів. Тварин навчали розривати одна одну на частини, на підготовку до бою давали 12 тижнів.

Related video

Підпільна організація з Великої Британії влаштовувала собачі бої, а також відправляла тварин для боїв в інші країни. З’ясувалося, що тваринам перед смертельними сутичками давали стероїди, а як тренажери використовували бігові доріжки. Про це пише The Sun.

Філіп Алі, відомий як “Доктор Смерть”, давав тваринам стероїди, намагаючись виграти бої, що проводилися в гаражі його заміського будинку в графстві Ессекс.

Перед смертельними сутичками собак змушували тренуватися на бігових доріжках

Перед смертельними сутичками собак змушували тренуватися на бігових доріжках

68-річного чоловіка визнали винним за кількома звинуваченнями в жорстокому поводженні, як і інших мешканців будинку — 38-річного Біллі та Емі Ледлі (їй 39 років). Винним визнано і спільника “Доктора Смерті” — 56-річного Стівена Брауна.

На суді повідомлялося, що на боях можна було заробити тисячі фунтів стерлінгів, а собак навчали розривати один одного на частини.

“Ареною” слугував переобладнаний басейн усередині гаража розмірами 3,5 на 2 метри, у ньому було килимове покриття. Стіни та підлога були забризкані кров’ю п’яти різних собак.

Після кожного поєдинку організатори ділилися звітами: повідомлялося, зокрема, що деякі тварини “хапали інших за горло” і “сильно трясли”.

Біллі Лідлі — під псевдонімом Тоні Стелліос — судив бої та керував підземними розплідниками, де тварин дресирували. Ветеринари відвідали це місце і знайшли поранених і понівечених собак.

З’ясувалося, що в одній із бійок, що тривала 25 хвилин, пітбуля на прізвисько Бонні розтерзали до смерті, але його труп так і не було знайдено.

Організатори підпільних боїв приховували свою діяльність, а в соцмережах викладали звичайні селфі та фотографії своїх дітей. Алі керував британською філією зі свого будинку в місті Чігвелл, його група також причетна до підпільних боїв в Ірландії та Франції.

Деяких собак утримували на території графства Ессексе, але для боїв відправляли за кордон Як з’ясувати, що поблизу проводять собачі бої

Автори публікації розповіли про докази, які можуть свідчити про собачі бої. Серед іншого, це автомобільні шини, що звисають із дерев. Такий інвентар використовується під час тренувань. Собаку змушують висіти на шині, вчепившись зубами. Робиться це, щоб посилити хватку.

Саморобні ями можуть з’являтися в громадських парках, а потім зникати, вибоїни в землі та плями крові можуть вказати на місце, де був організований бій.

У голосовому повідомленні Філіпа Алі, яке відтворили на суді, повідомлялося, що собака на прізвисько Олівія могла вижити, якби її дресирувальник дав протиблювотні препарати.

Чоловік раніше відбув 10 років у в’язниці за замах на вбивство у 2005 році. Перемога в одному бою приносила йому до 5000 фунтів стерлінгів.

Собаки билися на смерть у переобладнаному басейні

Під час обшуку поліція виявила в будинку одного зі зловмисників “ветеринарні набори” та шприци. У боях, як правило, використовували пітбулів, але були й інші породи.

До речі, пітбультер’єри — одна з чотирьох порід, заборонених у Великій Британії Законом про небезпечних собак 1991 року, поряд з японською тоса-іну, аргентинським догом і бразильським філа.

Собак тримали в жахливих умовах у підземних вольєрах

За час трирічного розслідування Королівське товариство із запобігання жорстокості щодо тварин (RSPCA) також виявило відеоролики із закривавленими хворими собаками.

Головний інспектор підрозділу спеціальних операцій RSPCA Ян Муттітт сказав, що ця група вважала божевільний спорт своїм “хобі”.

За його словами, гроші не були основною метою. Хтось грає в гольф у вихідні, а ці люди влаштовували бої собак, пояснив інспектор.

Сторона обвинувачення повідомила, що собакам давали 12 тижнів на підготовку до боїв. Зазвичай у тренуваннях використовували бігові доріжки та важкі нашийники.

Суддя Джеймі Соєр повідомив, що “не виключає тюремного ув’язнення” для обвинувачених. Вирок винесуть у червні.

Нагадаємо, що 2023 року в Єгипті заборонили тримати собак 15 небезпечних порід. Серед іншого, це німецька вівчарка, хаскі та пітбуль.

Також повідомлялося, що в Каліфорнії жінка думала, що вівчарка її тероризувала, однак тварина привела її до загиблого господаря.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *