Вбивство українки Оксани Ромберг в Німеччині – вбивцю знайшли завдяки ДНК

Оксана Ромберг з клієнткою

Тіло жінки знайшли у її квартирі в Берліні зі слідами насильницької смерті і ознаками неприродного зґвалтування.

Related video

В Німеччині правоохоронці розкрили вбивство українки трирічної давнини. Виявилося, що жінку вбив чоловік, який допомагав їй по квартирі. Про це повідомляє німецьке видання BILD.

Поліція Берліна розкрила вбивство косметолога з України, яке було скоєне 31 березня 2021 року. За цей час правоохоронці перевірили на ДНК майже 100 осіб.

Важливо У Німеччині знайшли вбитою 27-річну українку: її мати і місячне немовля зникли (фото)

Оксана Ромберг народилася у Києві, а потім переїхала до Німеччини. Там вона стала відомим косметологом, а 2011 року відкрила свій салон Bonadea в Берліні. Клієнтками українки було багато німецьких зірок.

1 квітня 2021 року Оксану знайшли мертвою у власній квартирі на вулиці Курфюрстендам у західній частині Берліна. Їй було 50 років. На тілі жінки виявили сліди насильницької смерті і ознаки неприродного зґвалтування. У неї були серйозні травми голови та верхньої частини тіла, а на місці злочину слідчі знайшли камінці. Також з квартири зникло 5 тисяч євро.

Оксана Ромберг

Днями поліція заарештувала 53-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві Оксани Ромберг.

З’ясувалося, що злочинець не лише до смерті побив жінку, а й поглумився над нею за допомогою невеликого каміння. На одному з них поліція виявила сліди ДНК злочинця.

Оксана Ромберг з клієнткою

Для пошуку вбивці поліція склала списки усіх знайомих жінки і почала їх поступово запрошувати на проведення ДНК-експертизи. Заарештований був 91-м у цьому списку.

Чоловік раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців. Він допомагав Ромберг по квартирі. Головним мотивом злочину у поліції називають корисливі мотиви.

Камінь з місця злочину

Нагадаємо, що у центрі Варшави 26 лютого чоловік, який йшов на роботу, знайшов побиту дівчину і викликав поліцію. З’ясувалося, що її зґвалтували.

21 лютого у Сербії на узбіччі траси знайшли тіло 23-річної українки Олени К. У поліції заявили, що вона загинула в ДТП, натомість її друзі переконані, що це було вбивство.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *