Убили трьох поліцейських і звільнили наркобарона: у Франції стався резонансний інцидент (відео)

Фото: Скриншот | Нападників зняли пасажири автобуса, що проїжджав повз

У Франції озброєні люди в масках напали на фургон, що перевозив ув’язненого. Було вбито трьох охоронців, а ув’язнений, відомий наркоторговець, утік.

Related video

На півночі Франції в департаменті Ер озброєні люди напали на фургон, який перевозив ув’язненого, відомого наркоторговця Мохаммеда Амра на прізвисько “Муха”. Нападники вбили трьох охоронців і поранили ще трьох. “Муха” — втік. Про це повідомляє Le Figaro.

Напад стався близько 11 ранку за місцевим часом біля пункту оплати проїзду платною дорогою. Ув’язненого перевозили з міста Руан.

Напад на поліцейський фургон

Нападники перебували в автомобілях Audi і BMW. Вони вбили трьох охоронців, ще трьох людей “серйозно поранено”, заявив міністр юстиції Франції Ерік Дюпон-Моретті.

Після перестрілки нападники й ув’язнений зникли, їх розшукують. У розшуку втікачів беруть участь близько 200 поліцейських. Повідомляють також, що один із нападників поранений. Цікаво, але маршрут перевезення “Мухи” був секретним, нападу ніхто не очікував. За повідомленнями місцевих жителів, білий Audi A5, на якому втекли нападники, було знайдено палаючим у сусідньому місті.

Напад на поліцейський фургон

Джерело в місцевій поліції повідомило: “Засідка сталася біля пункту стягнення плати за проїзд в Інкарвіллі на дорозі A154. Передбачається, що були використані автомати Калашникова”.

Ув’язнений-утікач — це місцева “знаменитість”: 30-річний наркоторговець Мохаммед Амра на прізвисько “Муха”. Минулого тижня його засудили до 18 місяців позбавлення волі за серію крадіжок із супермаркетів і магазинів у передмісті Евре, Нормандія. Йому також висунуто обвинувачення в замаху на вбивство в місті Сент-Етьєн-дю-Рувре і обвинувачення в умисному вбивстві в Марселі, скоєному в червні 2022 року.

Французькі ЗМІ повідомляють, що Мохаммед намагався втекти з камери всього за два дні до втечі у вівторок. Його помістили в одиночну камеру, а рівень спостереження за ним було підвищено.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що з Колумбії до США екстрадували “найнебезпечнішого наркоторговця у світі”. Дайро Антоніо Усуга Давид на прізвисько “Отоніель” десятиліттями переховувався від правоохоронців і був спійманий у результаті масштабної спецоперації. “Отоніеля” спіймали в джунглях у провінції Антіокія на північному заході Колумбії, недалеко від кордону з Панамою. Притулок наркобарона був оточений вісьмома кільцями охорони. В операції брали участь 500 військових за підтримки 22 вертольотів.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *