У Софії Київській до Великодніх свят презентують інсталяцію з квітів

У Софії Київській до Великодніх свят презентують інсталяцію з квітів 17.04.2024 12:10 Укрінформ До Великодніх свят у Національному заповіднику «Софія Київська» презентують унікальну інсталяцію з квітів від іменитих флористів.

Про це повідомила пресслужба Київської міської ради, передає Укрінформ. 

«До Великодніх свят у Національному заповіднику «Софія Київська» презентують унікальну інсталяцію з квітів від іменитих флористів, а також проведуть майстер-класи для усіх бажаючих», – йдеться в повідомленні. 

Як повідомили у Софії Київській, 18 та 19 квітня майстри працюватимуть над створенням квіткової конструкції, а 20 квітня відвідувачі матимуть нагоду спостерігати цей витвір справжнього мистецтва наживо.

У Київраді зазначили, що офіційне відкриття відбудеться за участю генерального директора Національного заповідника «Софія Київська» Нелі Куковальської та лекції від протоієрея Георгія Коваленка.

«Великодні вихідні» — чудова можливість поринути в атмосферу великоднього свята та насолодитися красою природи в Софії Київській. Усі охочі зможуть насолодитись чарівною великодньою інсталяцією, яка буде попередньо створена запрошеними флористами на майстер-класі, який проведе міжнародний флорист Олена Дручан», – зазначають організатори. 

Як повідомляв Укрінформ, у Музеї історії міста Києва відкрилася виставка «Анастазис. Світло Воскресіння», що демонструє витоки та становлення найважливішого християнського свята.

Великдень Софія Київська Київ Квіти Інсталяція

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *