Авіакатастрофа в Малайзії — гвинтокрили зіткнулися в повітрі, багато жертв — відео

Фото: Twitter | У Малайзії розбилися два військові гвинтокрили під час тренування

За даними місцевих медіа, на базі Лумут велися репетиції до святкування 90-ї річниці з моменту створення Королівського флоту. Черговий тренувальний політ призвів до численних жертв.

Related video

У Малайзії два військові гвинтокрили розбилися під час тренувальних польотів на базі Лумут. Нікому з членів екіпажу не вдалося вижити. Про це повідомляє місцеве медіа Malay Mail.

Наприкінці поточного тижня має відбутися святкування на честь 90-ї річниці з моменту створення Королівського флоту Малайзії і вже певний час тривають репетиції. Чергові тренування закінчилися трагедією, а кількість жертв склала 10 осіб.

Важливо В окупованій Абхазії впав військовий вертоліт РФ: подробиці (відео)

“Усіх жертв визнали загиблими на місці, а останки відправлено до військового госпіталю Королівського флоту Малайзії для упізнання”, — ідеться в повідомленні.

У зіткненні брали участь морський гвинтокрил AgustaWestland AW139 і його легкий аналог Eurocopter Fennec. У результаті буде сформовано слідчий орган, який і має визначити причини трагедії.

Окремо зазначено, що AW139 упав на сходинки стадіону на базі Лумут, а ось другий вертоліт — у басейн спортивного комплексу.

У мережі почали вже з’являтися ролики, на яких можна помітити, як гвинтокрили летять низько над стадіоном, після чого один із них зачіпає гвинт другого і відбувається аварія. Водночас у Королівському флоті закликали громадськість утриматися від поширення роликів, щоб не зачепити почуття родичів загиблих. Також це має дозволити зберегти цілісність процесу розслідування.

Нагадаємо, 19 квітня повідомлялося, що в РФ 16-річні підлітки намагалися підпалити вертоліт Мі-8. За словами депутата Держдуми РФ Олександра Хінштейна, громадяни, які проживають у Тольятті, зізналися, що діяли за завданням українських спецслужб, але підпал нібито не вдався. У Головному управлінні розвідки при цьому стверджували раніше, що техніку противника знищено.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *