Пожежі в Росії — у Москві загорівся завод Авангард

Фото: МНС Росii | Співробітник МНС Росії, ілюстративне фото

РосЗМІ повідомили, що пожежа сталася у двох приміщеннях 12-го цеху. Вогонь поширився приблизно на 50 квадратних метрів.

Related video

У Москві ввечері 16 квітня на заводі “Авангард”, який займається виробництвом ракет С-300, сталася сильна пожежа. Про це повідомило російське медіа “360” із посиланням на свої джерела.

Зазначається, що завод розташувався на вулиці Клари Цеткін. Повідомлення про НП надійшло до екстрених служб приблизно о 17:00 за місцевим часом.

У матеріалі йдеться, що пожежа трапилася у двох приміщеннях 12-го цеху. Вогонь поширився приблизно на 50 квадратних метрів. В екстрених службах пожежі присвоїли ранг № 1. Уже о 17:42 за місцевим часом загоряння вдалося локалізувати.

Завод "Авангард" на карті Фото: Google Maps

Як повідомляє”Газета.Ru”, АТ Московський машинобудівний завод “Авангард” входить до складу акціонерного товариства “Концерн повітряно-космічної оборони “Алмаз-Антей” — на підприємстві виробляють, зокрема, боєприпаси для зенітно-ракетних комплексів С-300 і С-400.

Зазначимо, що Міністерство надзвичайних ситуацій РФ на момент написання новини не прокоментувало інформацію про пожежу на заводі.

Нагадаємо, 8 квітня ЗМІ також повідомляли, що в Калінінградській області загорівся ракетний корабель “Серпухов”. Так розташований борт на військово-морській базі “Балтійськ”, куди його перемістили 2017 року. Попередньо пошкодження від пожежі є серйозними.

Також 16 квітня стало відомо, що 200 тварин загинули під час пожежі в зоопарку в окупованому Криму. За даними російських ЗМІ, вогонь поширювався дуже швидко через велику кількість сіна у вольєрах. Також постраждав господар установи.

Источник: www.focus.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю любов'ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *